Seinätön työkokeilu Jyväskylässä. Tule oppimaan tulevaisuuden työelämätaitoja, yrittäjyyttä tai kirkastamaan uravalintojasi. Vaikka olemme kokeneita valmentajia, sinun ei tarvitse kuitenkaan jännittää. Ihan rentoa meininkiä :).
 
Nuorten työbileet | Työkokeilu, Jyväskylä

Valmennukset

Nuorten työbileet on seinätön työkokeilu alle 30 -vuotiaille työttömille nuorille Keski-Suomessa. Saat valmennusta yrittäjyyteen 1-6 kuukauden kestävässä työkokeilussa tai voit kirkastaa työnhakuasi kuukauden kestävässä työkokeilussa. Työkokeilun voit aloittaa milloin tahansa. Muuta sinulta ei vaadita kuin ripaus reipasta mieltä. 

Yrittäjyysvalmennus (1-6 kk) työkokeiluna

Yrittäjyysvalmennuksessamme saat koko jakson ajan henkilökohtaista valmennusta tavoitteidesi mukaan. Ohjaamme, neuvomme, valmennamme, sparraamme. Opit yrittäjyyttä, tulevaisuuden työelämätaitoja, itsensä johtajuutta ja miten kannattaa edetä, kun sinulla on idea. Saat valmennusta kokeneilta ja innostavilta valmentajilta. Meillä on inpiroiva ja rento meininki, joten rohkeasti vaan kokeilemaan jos yrittäjyys tai yrittäjämäinen toiminta vähänkin kiinnostaa. Lupaamme, että saat paljon eväitä mukaasi valmennuksen päätyttyä. 

  • Haluatko oppia luomaan oman työsi itse?
  • Millainen ”ammatti” on yrittäjä? Työbileissä voit kokeilla ja tuumailla riskittömästi yrittäjyyttä.
  • Haluatko perustaa oman yrityksen? Kuinka yrittäjäksi  pääsee?
  • Haluatko kirkastaa työnhakuasi tai urapolkuasi?

Autamme sinut alkuun ja jatkopoluille. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Nuorten työbileet toteuttaa INNOverkko Osuuskunta.

Ota yhteyttä:
050 408 8228
nuortentyobileet@innoverkko.com

Löydät meidät myös täältä
Fiksu vaihtoehto tienata ja oppia uutta