Valmennukset

Nuorten työbileet on seinätön työkokeilu alle 30 -vuotiaille työttömille nuorille Keski-Suomessa. Saat valmennusta yrittäjyyteen 1-6 kuukauden kestävässä työkokeilussa tai voit kirkastaa työnhakuasi kuukauden kestävässä työkokeilussa. Työkokeilun voit aloittaa milloin tahansa. Muuta sinulta ei vaadita kuin ripaus reipasta mieltä. 

Yrittäjyysvalmennus (1-6 kk) työkokeiluna

Yrittäjyysvalmennuksessamme saat koko jakson ajan henkilökohtaista valmennusta tavoitteidesi mukaan. Ohjaamme, neuvomme, valmennamme, sparraamme. Opit yrittäjyyttä, tulevaisuuden työelämätaitoja, itsensä johtajuutta ja miten kannattaa edetä, kun sinulla on idea. Saat valmennusta kokeneilta ja innostavilta valmentajilta. Kaikilla valmentajilla on pitkä yrittäjyyskokemus. Meillä on kuitenkin innostava ja rento meininki, joten rohkeesti vaan kokeilemaan jos yrittäjyys tai yrittäjämäinen toiminta vähänkin kiinnostaa. Lupaamme, että saat paljon eväitä mukaasi valmennuksen päätyttyä. 

  • Haluatko oppia luomaan oman työsi itse?
  • Millainen ”ammatti” on yrittäjä? Työbileissä voit kokeilla ja tuumailla riskittömästi yrittäjyyttä.
  • Menisitkö työkokeiluun kiinnostavalle alalle tai yrittäjän oppipojaksi?
  • Haluatko perustaa oman yrityksen? Kuinka yrittäjäksi  pääsee?
  • Haluatko kirkastaa työnhakuasi tai urapolkuasi?
Autamme sinut alkuun ja jatkopoluille. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

 
Ota yhteyttä.


***

Nuorten työbileet toteuttaa INNOverkko Osuuskunta.

Ota yhteyttä:
Tiina Oksanen, Nuorten työbileet koordinaattori, Kiertotalouden ja yrittäjyyden valmentajavalmentaja. Puh. xxx, sposti: tiina.oksanen@innoverkko.com

Fiksu vaihtoehto tienata ja oppia uutta